Opțiuni de imprimare:

Ardei umpluti cu legume

Randamente1 porțieTimp total45 minute

Ardeii umpluti sunt pe placul tuturor, iar aceasta reteta este o varianta fara carne, dar la fel de delicioasa.

 3 ardei grasi medii-mari
 3 ciuperci
 1 ceapa galbena
 1 morcov
 1 dovlecel
 1 pumn orez
 2 tbsp ulei de masline
 condimente vegeta (adaos universal pentru mancaruri) sau sare si piper
 marar si patrunjel
 optional: smantana
1

Intr-un vas, fierbeti orezul al dente, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intre timp, taiati marunt ceapa si ciupercile si dati pe razatoare dovlecelul si morcovul

2

Intr-o tigaie, adaugati uleiul si ceapa si caliti 1-2 minute.

Adaugati apoi ciupercile, dovlecelul si morcovul.

Condimentati si gatiti la foc mediu pana se inmoaie bine toate legumele.

La final, adaugati orezul, mararul si patrunjelul.

Amestecati totul bine si adaugati compozitia in ardei.

3

Intr-un vas de copt, adaugati ardeii umpluti in cuptorul preincalzit la 200C, pana se inmoaie si rumenesc.

Eu am lasat aprox. 20 min.

4

Serviti cu smantana.