Opțiuni de imprimare:

Aripioare picante

Randamente6 porțiiTimp total2 ore 30 minute

Aripioare bune si crocante, perfecte langa un sos si cartofi prăjiți.

 1 kg aripioare de pui
 3 iaurt
 faina
 pesmet
 pasta de ardei iute
 condimente după gust(Eu am adăugat tot felul de co dimente găsite prin casa 🤣)
1

Se face un baiț din iaurt,pasta de ardei iute si condimente (câteva din continentele puse sunt vegeta,piper ,boia,curry, usturoi si ceva condimente grecesti de la Lidl).

2

Se pun aripioarele in baiț,se amesteca si se acoperă castronel cu folie transparentă și se tine la frigider aproximativ 2 ore.

3

După ce trec cele 2 ore se dau aripioarele prin faina(in care se adaugă aceleași condimente adăugate si in baiț) .
Se baga timp de 3 secunde in apa ,apoi se tavalesc prin pesmet. La fel procedăm cu toate aripioarele.

4

Se încălzește uleiul iar cand este foarte fierbinte se prajesc aripioarele.
După prăjire se pun pe șervețele de hartie pentru a absorbi excesul de ulei .

5

Aripioarele sunt gata!
Se pot servi cu soiurile preferate alături de legume sau cartofi prăjiți.

Informații nutriționale

Porții 6