Opțiuni de imprimare:

Biscuiti Brownie Cu Portocala

Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total30 minute

Biscuiti + Brownie = Rai. Acesti biscuti brownie au cea mai buna textura pe care o poti incerca, crunchy in exterior si moi in interior.

Bisscuiti perfecti pentru perioada rece

 130 gr faina
 100 gr zahar brun
 100 gr zahar alb
 30 gr cacao
 100 gr unt
 200 gr ciocolata amaruie
 2 oua
 1 tsp exctract de vanilie
 ¼ tsp sare
 10 gr praf de copt
 100 gr ciocolata cu portocala
 1 tsp coaja rasa de portocala
1

Intr-un bol, mixam faina cu cacao, praf de copt si sare.

2

In alt bol amestecam zaharul cu ouale, extractul de vanilie si mixam cu un mixer pentru 5 minute, dupa care adaugam ciocolata topita si untul topit si mixam pentru 2 minute.

3

Adaugam ingredientele uscate peste cele umede si adaugam ciocolata de portocale tocata. Amestecam pana se omogenizeaza

4

Intr-o tava cu hartie de gatit punem bilute din compozitie, cu grija sa lasam spatiul intre ele.

5

Coacem 12 minute la 180 grade celsius