Opțiuni de imprimare:

Biscuiți crocanți cu brânză și susan

Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total35 minute

Biscuiți crocanți cu brânză și susan, ideali pentru vizionarea unui film cu cineva drag.

 500 gr făină albă superioară 000
 350 gr telemea
 150 gr unt
 100 gr smântână
 2 ouă
 1 tsp praf de copt
 50 gr susan
1

Intr-un bol am pus untul la topit, după care l-am lăsat la răcit. Ouăle le-am bătut,am adăugat peste ele: laptele, smântâna, telemeaua și praful de copt.

2

Am omogenizat ingredientele și am adăugat făina puțin câte puțin. Am turnat pe o planșă compoziția si am frământat până am obținut un aluat de consistența unei plasteline.

3

Următorul pas, am intins o foaie dreptunghiulară, potrivit de groasă. Cu un pahar am tăiat forma dorită pe toata foaia aluatului, obținând astfel biscuiții.

4

După ce au fost aranjați biscuiții intr-o tava pe o hârtie de copt. Ungem cu galbenuș bătut cu susan.

Poftă bună!