Opțiuni de imprimare:

Biscuiți cu făină de cânepă

Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total25 minute

Un gust interesant și delicios.

 150 gr Făină
 50 gr Făină de cânepă
 20 gr Amidon
 20 gr Pudră de cacao
 100 gr Zahăr brun
 2 fl oz Zahăr vanilat
 100 gr Margarină vegetală
 30 ml Lapte vegetal
1

Intr-un vas amestecăm făina,făina de cânepă,amidonul,pudra de cacao,zahărul brun și zahărul vanilat.

2

Preîncălzim cuptorul la 190°C.
Adăugăm margarina și laptele vegetal și frământăm până obținem un aluat uniform.

3

Pudrăm cu făină suprafața de lucru și întindem aluatul la o grosime de 3 mm.

4

Decupăm aluatul sub diverse forme și îl așezăm în tava tapetată cu hârtie de copt.

5

Coacem biscuiți la 190°C timp de 10 minute.