Opțiuni de imprimare:

Biscuiți cu fulgi de ovăz și cartofi dulci

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare12 minuteTimp total22 minute

O gustare rapidă, perfectă pentru cei cu alergie la ou, lactate sau gluten (dacă folosiți fulgi de ovăz fără gluten).

 200 gr cartofi dulci
 1 tbsp generoasă de semințe de in
 1 banană de marine medie, coaptă
 50 gr ulei de cocos
 120 gr fulgi de ovăz
 1 tsp scorțișoară Ceylon
1

Punem cartofii la fiert, după ce au fiert îi scurgem de apă și îi lasăm la răcit.

2

Rîșnim semințele de in.

3

Zdrobim banana și cartofii dulci cu o furculiță.

4

Punem într-un bol toate ingredientele și amestecăm până încorporăm bine toate ingredientele.

5

Formăm biscuiții și îi așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

6

Dăm tavă in cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 12 minute.

Poftă bună!❤️