Opțiuni de imprimare:

Biscuiți cu unt de arahide și ciocolată

Randamente15 porțiiTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Rețeta este simplă, iar biscuiții sunt fragezi și aromați.

 100 gr unt de arahide
 50 gr unt
 1 ou
 50 gr zahăr
 30 gr ciocolată neagră
 80 gr ciocolată albă
 200 gr făină
 50 ml lapte
 ½ tsp bicarbonat de sodiu
 ½ tsp praf de copt
 sare
 vanilie
1

Începe prin a preîncălzi cuptorul la 180˚C.

2

Amestecă untul (la temperatura camerei), la fel și cel de arahide cu zaharul, folosind un mixer, timp de câteva minute, până obții o cremă lucioasă.

3

Adaugă vanilia, oul, laptele și mai mixează până se încorporează bine.

4

Cerne făina împreună cu bicarbonatul, praful de copt și lingurița de sare.

5

Amestecă ușor aluatul cu o spatulă, în timp ce adaugi ciocolata, apoi ingredientele uscate și continuă să amesteci până când devine omogen.

6

Porționează aluatul cu o lingură pentru înghețată sau o lingură normală și așează-le pe tavă, în care ai pus hârtie de copt.

7

Bagă tava in cuptor si coace biscuitii timp de 20-25 de minute, până când se rumenesc ușor.

8

Trebuie sa aibă marginile întarite, dar in mijloc încă să fie moi.

Informații nutriționale

Porții 0