fbpx

Opțiuni de imprimare:

Biscuiți fără gluten

Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total30 minute

Adaptate pentru nevoile tale, ale celui alergic la gluten sau care a decis că nu dorește să mai mănânce produse cu gluten, această rețetă este perfectă pentru tine. Biscuiții sunt fragezi, ușor de făcut și foarte gustoși.

 3 Ulei de cocos
 3 Zahăr
 1 tsp Zahăr vanilat
 1 Gălbenuș
 8 Amidon de porumb
 1 Praf de sare
1

Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade.

2

Într-un bol, se amestecă uleiul de cocos, zahărul și zahărul vanilat până se obține o cremă.

3

Se adaugă gălbenușul și praful de sare. Se amestecă până la incorporarea completă.

4

Se adaugă amidonul de porumb (o lingură pe rând) și se amestecă până se obține un aluat.

5

Cu ajutorul unei linguri, se formează bile care se pun pe tava de copt, tapetată cu hârtie de copt.

6

Cu ajutorul unei furculițe, acoperită cu amidon de porumb, se aplatizează biscuiții.

7

Se coc în cuptorul preîncălzit pentru 10-15 minute.

8

Se lasă biscuiții să se răcească înainte de a se muta de pe hârtia de copt.