Opțiuni de imprimare:

Biscuiți fragezi cu unt și cocos

Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total45 minute

Pentru Cireșel biscuiții sunt un must. Încă de când a descoperit această gustare are o pasiune pentru ei.
Îi savurează fie simpli, fie alături de fructe sau un derivat lactat.

 450 gr Faina
 200 gr Unt
 200 ml Apa minerala
 100 gr Miere
 100 gr Fulgi de cocos
1

Într-un vas încăpător am adăugat făina, untul la temperatura camerei, apa minerală, mierea lichidă și fulgii de cocos.

2

Am omogenizat aluatul rapid, cu ajutorul mâinilor și l-am împărțit în 2 bile.
Din fiecare bilă am întins, pe blatul înfăinat, câte o foaie potrivit de groasă și am decupat formele dorite.

3

Din cantitățile menționate ies 2 tăvi de cuptor.
Am înțepat biscuiții cu furculița și i-am introdus în cuptorul preîncălzit pentru 15 minute, la foc potrivit.

4

Încântarea a fost maximă de la mic la mare și abia așteptăm și feedback-ul vostru!
Spor la biscuit!

5

6