Opțiuni de imprimare:

Blondie cheesecake cu dulceata de afine

Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total45 minute

Am descoperit o reteta de blondies si m-am gandit sa ii fac un mic update si sa transform aceasta prajitura intr-un cheesecake cu dulceata de afine. Rezultatul este unul delicios, trebuie sa incercati si voi reteta.

Blondie
 100 gr ciocolata alba
 150 gr unt
 140 gr faina
 4 oua
 1 tbsp extract de vanilie
Umplutura
 350 gr crema de branza
 50 gr zahar
 1 ou
 80 gr dulceata de afine
 1 tbsp extract de vanilie
1

Topiți untul și ciocolata albă, amestecând continuu. După ce s-au topit, adăugați treptat ouăle și amestecați.
Adăugați făina treptat, amestecând constant cu un tel pentru a evita formarea de cocoloase. La final adăugați extractul de vanilie.

2

Amestecați crema de brânză cu oul, zaharul și extractul de vanilie până obțineți o compoziție omogenă și adăugați-o peste aluatul de blondie, asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Adăugați din loc în loc dulceata de afine cu o linguriță până când adăugați toata dulceața.

3

Lăsați prajitura în cuptor timp de 20 de minute la 180 °C pe programul de caldura sus jos apoi mai lasati inca 10 minute pe programul cu caldura de sus si ventilatie.