Opțiuni de imprimare:

Bomboane Raffaello

Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 15 minute

Raffaello sunt printre cele mai apreciate bomboane. Combinația dintre nuca de cocos și migdala crocanta din interior este irezistibilă. Va propun o rețetă de bomboane Raffaello care sigur va fi pe placul vostru.

 50 Migdale decojite
 200 gr Lapte praf
 60 ml Apa
 100 gr Unt
 200 gr Fulgi de cocos
 70 gr Zahăr pudră
1

Migdalele se așează într-un castron cu ăla calda și se lasă la înmuiat câteva minute pentru a îndepărta cu ușurință coaja.

2

Într-o oală se pun la fiert apa și zahărul și se lasă la fiert până când se îngroașă compoziția. La final se adaugă untul.

3

După ce untul s-a topit, se adaugă 100 g fulgi de cocos și laptele praf și se amestecă până când compoziția devine omogenă.

4

Se ia cate o linguriță din compoziție, se așează în mijloc o migdala și se formează biluțe. Se tăvălesc prin fulgi de cocos și se lasă la răcit minim o oră.