Opțiuni de imprimare:

Briose cu brânză și spanac

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

Sunt potrivite ca și gustare sau mic dejun pentru întreaga familie. Sunt sațiose și la interior au o textură umedă.

 2 oua
 120 gr spanac congelat
 100 gr brânză proaspătă (sau 50 g brânză proaspătă și 50 cașcaval)
 150 gr iaurt grecesc
 75 ml ulei
 200 ml lapte
 2 căței de usturoi
 200 gr făină
 2 praf de copt
1

Lăsăm spanacul la decongelat apoi îl tocam mărunt. Într-un bol punem ouăle, iaurtul, uleiul, brânza și usturoiul dat prin razatoare și mixam totul foarte bine. Adăugăm spanacul, piperul, laptele și le încorporăm și pe ele.

2

La final încorporăm făina amestecată cu praful de copt. Punem compoziția în forme cu ajutorul unei lingure. Dăm tava în cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute. După ce le scoatem din cuptor le lăsăm la răcit apoi le putem savura😊

3

Mi-au ieșit 12 briose.

Poftă bună!