Brioșe cu fructe de pădure, perfecte pentru cei dragi.

Se cern făina și praful de copt într-un bol, adaugând cacao, zahărul și puțină sare, apoi se amestecă până se încorporează bine toate ingredientele.

Într-un bol separat se amestecă ouăle cu laptele și uleiul, iar opțional puteți pune o linguriță de esență de vanilie.

Se toarnă compoziția lichidă peste cea solidă și se amestecă cu o spatulă, cu grijă de jos în sus până ce aluatul se omogenizează complet.

Am pus formele într-o tavă de brioșe, apoi le-am umplut pe jumătate cu aluat. Tava mea e de 12 buc., așa că aluatul mi-a ajuns perfect.

Am adăugat fructele congelate și am completat cu restul aluatului. Puteți folosi orice fructe doriți: banane, căpșuni, alune, nuci, chiar și bomboane sau bucăți de ciocolată. Am mai adăugat câteva fructe ca și decor și am bagat tava în cuptorul preîncălzit la 175 C pentru 20 de minute.

În ultimele 5 minute am dat cuptorul la 150 C. Când au fost gata, le-am lăsat la răcit în tavă 10 minute, apoi le-am scos pe un grătar.

Se ornează cu zahăr pudră și poftă bună!

0 porții