Opțiuni de imprimare:

Briose cu morcov fara zahar

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Stiti retetele alea in care doar se amesteca ingredienetele uscate cu cele umede? Asta e una dintre ele. Rapide si foarte gustoase, briosele cu morcov nu au zahar, dar contin un ingredient care da si dulceata, dar si o textura foarte interesanta.

 150 gr Faina
 1 tsp Scortisoara
 1 tsp Nucsoara
 1 tsp Praf de copt
 1 tsp Bicarbonat de sodiu
 3 Oua
 3 tbsp Lapte
 100 ml Ulei
 300 gr Morcov ras (fin)
 50 gr Stafide
1

Intr-un bol se amesteca toate ingredientele uscate: faina, scortisoara, nucsoara, praful de copt, bicarbonatul.

2

In alt bol se amesteca ingredientele umede fara stafide.

3

Se toarna ingredientele umede peste cele uscate si se amesteca bine cu o lingura de lemn sau un tel pana nu mai ramane faina. Se incorporeaza si stafidele maruntite.

4

Se toarna compozitia in forme de briose sau in tava de briose unsa cu unt si sa dau la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20 minute.