Opțiuni de imprimare:

Briose cu spanac

Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total45 minute

O reteta simpla, care va da ocazia sa fiti creativi si sa folositi ce ingrediente aveti prin frigider, ca si umplutura.

 2 oua
 10 feliute mici de muschi file de pui
 50 gr cascaval afumat
 2 maini de baby spanac
 2 smantana grasa
 100 ml lapte
 1 ardei gras
 100 gr faina
 sare, piper
 dulceata de ardei iute (optional)
 50 gr parmezan ras
 1 tbsp ulei masline
1

In blender am adaugat spanacul, smantana si laptele si am mixat cateva secunde.

2

Am adaugat compozitia intr-un bol, peste care am inceput sa adaug pe rand urmatoarele ingrediente: ouale, sarea si piperul, cascavalul si parmezanul ras, uleiul si apoi faina, treptat.

3

Am uns cu putin ulei o tava de briose, unde am adaugat ardeiul gras si feliile de muschiulet, maruntite.

4

Am adaugat apoi compozitia deasupra, un pic de susan deasupra si am bagat tava in cuptorul preincalzit la 180˚C, pt cca 25-30 min, modul sus-jos.

5

Eu le-am servit cu dulceata de ardei iute.