Opțiuni de imprimare:

Brownie de fasole rosie

Randamente1 porțieTimp de pregătire8 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total28 minute

Un desert absolut DELICIOS!

 250 gr fasole rosie fiarta
 40 gr fulgi de ovaz
 70 gr miere
 15 gr cacao
 1 oz praf de copt
 40 gr ulei de cocos (/alt ulei)
 esenta de vanilie
 160 gr ciocolata (50% caco)
1

Se pun intr-un blender/aparat de bucatarie cu lama S toate ingredientele inafara de ciocolata.

2

Se blendeaza ingredientele pana se obtine o pasta omogena si cremoasa.

3

La final se incorporeaza ciocolata taiata marunt in compozitie cu ajutorul unei spatule.

4

Se pune toata compozitia intr-o tava (eu am folosit o tava 20x20) tapetata cu hartie de copt si se coace timp de 20 minute la cuptorul preincalizt la 180˚C.

5

Se serveste de preferat calda alaturi de un glob de inghetata.