Opțiuni de imprimare:

Brownie (Negresa)

Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total50 minute

Negresa delicioasa cu aluat umed cu gust intens de ciocolata.

 70 gr faina
 110 gr unt
 150 gr zahar alb
 50 gr zahar brun
 3 oua
 200 gr ciocolata
 15 gr cacao
  mg cafea
 sare
 extract de vanilie
1

Topeste ciocolata impreuna cu untul.

2

Intr-un bol mixeaza ouale, zaharul, sarea si extractul de vanilie.

3

Peste mixul de oua si zahar, adauga ciocolata si untul topite, pe urma, cafeaua si amesteca.

4

Adauga faina si cacao cernute.

5

Mixeaza bine compozitia.

6

Toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

7

Da tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30-35 de minute.