Opțiuni de imprimare:

Bruschete cu pasta de anghinare si kaizer-omleta

Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare7 minuteTimp total12 minute

Bruchetele se caracterizeaza prin modul usor de a fi servite. Pregatite cu paine prajita si diverse combinatii de alimente, sunt un deliciu la micul dejun, la cina sau gustare.

 2 oua
 80 gr kaizer cuburi
 2 salata sfecla rosie
 1 tsp untura
 6 felii bagheta
 20 gr branza cu mucegai
 piper
 sare
 mix condimente
 6 pasta anghinare
1

Am pus feliile de paine la prajit. Am topit o lingurita cu untura intr-o tigaie si am rumenit cuburile de kaizer. Am batut cele doua oua cu putina sare iar cand s-a rumenit kaizerul, l-am adaugat in tigaie. Am amestecat bine omleta, am adaugat putin piper si cand a fost gata am dat-o deoparte.

2

Am pus pe feliile de paine pasta de anghinare iar peste pasta, omleta cu kaizer si cate un mic cub cu branza cu mucegai. Le-am aranjat frumos pe farfurie, lasand un loc in mijloc unde am pus doua linguri cu salata de sfecla rosie. Am adaugat putin mix condimente deasupra si gata platoul!