Opțiuni de imprimare:

Budinca de cozonac

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total50 minute

Savureaza din plin aceasta budinca de cozonac cu un glob de inghetata de vanilie.

 4 oua
 100 ml chefir/sana
 400 ml lapte
 1 mar
 scortisoara
 1 tbsp zahar de cocos
 esenta de vanilie
 600-650 g cozonac
 15 gr unt
1

Se taie cozonacul in cubulete.

2

Se curata marul de coaja si se taie in cubulete mici, mici.

3

Intr-un bol se amesteca cu un tel celelalte ingrediente.

4

Peste amestecul de mai sus se adauga cozonacul si marul. Se amesteca cu o lingura cu grija!

5

Se unge tava/vasul de yena cu unt iar pe fund se aseaza felii taiate subtiri de unt.

6

Se toarna toata compozitia in vas, iar deasupra se mai pun cateva felii taiate subtiri de unt.
Optional se orneaza cu nuci.

7

Se baga budinca 40 minute in cultorul preincalzit la 180˚C.

8

Se serveste calda cu un glob de inghetata de vanilie.

Informații nutriționale

Porții 1