Opțiuni de imprimare:

Budinca de dovlecei

Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total1 oră

Budinca de dovlecei cu branza

 2 Dovlecei
 300 gr Brânză dulce
 200 gr Telemea
 50 gr Parmezan
 200 gr Faina
 2 Oua
 2 Usturoi pudra
 Sare
 Piper
1

Dovleceii se dau prin răzătoarea mare și se pun la scurs într o sita.

2

Separat se bat ouăle, iar brânza telemea se da prin răzătoare. Se amesteca apoi brânză dulce, brânza sărată, dovleceii scurși, pudra de usturoi, faina, pana la omogenizare.

3

Se pune piperul și sarea, în funcție de cât de sărată este telemeaua. Compoziția se pune în tava sau într un vas termorezistent.

4

Deasupra se ornează cu felii de dovlecel tăiate subtire și parmezan ras.

5

Se pune la cuptorul încins la 170 de grade celsius 30-35 de minute sau pana se rumenește. Pofta buna!

Informații nutriționale

Porții 0