Opțiuni de imprimare:

Budincă sărată cu iaurt grecesc și verdeață

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Când ai câteva alimente care își dau ultima suflare și nu știi ce să faci cu ele, improvizezi și faci o tartă sărată la cuptor. Merge foarte bine cu orice ingrediente aveți/preferați și este ideala pentru micul dejun sau prânz.

 5 ouă
 200 gr iaurt grecesc
 3 cepe verzi
 câteva frunze de spanac
 120 gr telemea de vacă
 20 gr parmezan
 sare
 piper
 unt
1

Într-un bol se adaugă ouăle, iaurtul, sarea, piperul și se amestecă. Pe urmă se adaugă ceapa verde, frunzele de spanac tăiate mai mărunt și telemeaua de vacă.

2

Compoziția se adaugă într-o tavă unsă cu unt și se pune in cuptor pentru 20 de minute la 180°C.

3

Cu 5 minute înainte să fie gata, se adaugă parmezanul ras peste budincă. Merge de minune cu câteva legume proaspete și pâine proaspătă.