Opțiuni de imprimare:

Bulgur si quinoa cu pui si ardei, in stil mexican

Randamente1 porțieTimp total40 minute

O reteta delicioasa si hranitoare, pe care o gatesc destul de des, deoarece este numai buna de luat si la birou :)

 120 gr mix de bulgur si quinoa rosie
 1 ardei gras rosu, taiat feliute
 70 gr fasole rosie, din conserva
 70 gr porumb
 1 ceapa galbena, maruntita
 1 rosie, taiata bucatele
 1 piept pui, cam cat palma, fiert si taiat bucatele
 1 tbsp ulei
 sare, piper/fulgi chili
 putin patrunjel
1

Intr-un vas, fierbeti bulgurul si quinoa conform instructiunilor de pe ambalaj.
Eu am lasat cca 15 min, apoi am scurs apa si le-am clatit.

2

Intr-o cratita, adaugati ardeiul, puiul, ceapa, rosia, fasolea, porumbul, uleiul si putina apa.
Condimentati si caliti timp de cca 10 min, acoperind cu un capac si amestecand adesea.

3

Adaugati apoi bulgurul si quinoa. Amestecati bine.

4

Serviti cu putin patrunjel deasupra.