Opțiuni de imprimare:

Cârnați Thuringer la cuptor cu legume

Randamente5 porțiiTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total35 minute

Cârnați Thuringer la cuptor cu ardei, roșii și ceapă. O rețetă rapidă și delicioasă.

 500 gr cârnați Thuringer
 1 ardei roșu mare
 1 ardei verde/galben mare
 1 ceapă roșie mare
 2 roșii medii
 3 căței de usturoi, tocați mărunt
 1 tsp busuioc
 1 tsp boia dulce
 1 tsp sare de mare
 1 tsp piper
 câteva crenguțe de cimbru
 4 ulei de măsline
1

Se încălzește cuptorul la 200˚C.

2

Se crestează cârnații și se rumenesc într-o tigaie sau pe un grătar electric pentru 5 minute.

3

Se spală bine toate legumele. Se vor tăia ardeii în fâșii cât se poate de egale pentru a se găti uniform. La fel se procedează și cu ceapa și roșiile.

4

Se pun toate într-un vas termorezistent sau într-o tavă.
Se toacă mărunt usturoiul și se pune peste legume.

5

Asezonăm legumele cu condimentele, punem crenguțele de cimbru și uleiul de măsline.
Amestecăm toată compoziția cu mâna pentru omogenizare.

6

Înglobăm cârnații printre legume și dăm la cuptor pentru 20 de minute.

7

Pobftă bună !

Informații nutriționale

Porții 0