Opțiuni de imprimare:

Cartof dulce la cuptor cu sos de iaurt si branza

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

O reteta rapida, satioasa, cu putina ingrediente si poate fi realizata de oricine.

 1 cartof dulce
 150 gr iaurt grecesc
 50 gr branza
 marar (decor)
1

Se spala cartoful, se taie pe jumatate pe lungime, se sterge cu un servetel uscat.

2

Se unge cartoful cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare si piper. Se introduce in cuptor in folie de aluminiu timp de 30 de minute, la 200 grade Celsius.

3

Dupa 30 de minute, se desface folia de aluminiu si se mai lasa 10 minute in cuptor.

4

Preparam sosul de iaurt cu branza: amestecam iaurtul cu branza maruntita sau data prin razatoare.

5

Se scot cartofii de la cuptor, se toarna sosul peste ei si se presara marar.