Opțiuni de imprimare:

Cartof dulce umplut cu leurda si branza de capra la grill

Randamente1 porțieTimp total1 oră

Ceva diferit
pt. 4 persoane

 3 cartofi dulci
 3 pumni de leurda
 sare si piper dupa gust
 ulei de seminte de dovleac dupa gust
 ½ kg cascaval de capra
 ½ kg branza de burduf
1

Se spală cartofii dulci și se taie in jumătati, se pun la cuptor până se inmoaie(180 - 200 grade celsius) , aprox. in 40 de minute.

2

Când este gata, îi scoatem și cu o lingurita se scoate si miezul cartofului într-un bol, astfel încât coaja să rămână sub forma unui bol.

3

Miezul de cartofi și brânza de burduf se amestecă cu leurda proaspătă, si se sareaza / pipereaza dupa gust. Odată ce a devenit omogen, amestecul se toarna inapoi in cartofi. Acestia se pun inapoi la cuptor inca 10 minute la aceeasi temperatura .

4

Cascavalul de capra este apoi feliat si prajit într-o tigaie pentru câteva minute. Când ați terminat, serviți cu cartofi dulci, presărați cu ulei din semințe de dovleac, semințe de dovleac și leurda.