fbpx

Cartofi fierți la cuptor cu pastramă de pui și cașcaval

AvatarAutorgoanta teodora
DificultateIntermediar

O rețeta simplă, rapida și extrem de gustoasă.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire13 minsTimp Total33 mins

Ingrediente:

 1 kg Cartofi
 2 Oua
 200 g Cașcaval
 150 g Pastramă de pui
 15 g Usturoi praf
 20 g Pătrunjel

Mod de preparare:

1

Se pun cartofii la fiert in coajă, între timp tăiem pastrama felii.

2

Totodata, punem ouăle intr-un castron și le combinam cu ajutorul unui tel, peste care punem și condimente după gust. ( sare, vegeta)

3

După ce cartofii s-au fiert, ii curățăm și ii așezăm pe o tavă. Când aceștia s-au răcit puțin, facem o gaura in mijloc sau ii puteți tăia felii.

4

Ii așezăm in tavă, pe hârtie de copt și ii ungem cu oul preparat după care punem pastrama, cașcavalul, usturoiul și vegeta.

5

Se lasă la 180 de grade in cuptorul preîncălzit timp de 12-13 minute.

6

După ce s-au copt puțin la margini, ii scoatem și ii savurăm.
Pofta buna!

Ingrediente

 1 kg Cartofi
 2 Oua
 200 g Cașcaval
 150 g Pastramă de pui
 15 g Usturoi praf
 20 g Pătrunjel

Direcții

1

Se pun cartofii la fiert in coajă, între timp tăiem pastrama felii.

2

Totodata, punem ouăle intr-un castron și le combinam cu ajutorul unui tel, peste care punem și condimente după gust. ( sare, vegeta)

3

După ce cartofii s-au fiert, ii curățăm și ii așezăm pe o tavă. Când aceștia s-au răcit puțin, facem o gaura in mijloc sau ii puteți tăia felii.

4

Ii așezăm in tavă, pe hârtie de copt și ii ungem cu oul preparat după care punem pastrama, cașcavalul, usturoiul și vegeta.

5

Se lasă la 180 de grade in cuptorul preîncălzit timp de 12-13 minute.

6

După ce s-au copt puțin la margini, ii scoatem și ii savurăm.
Pofta buna!

Cartofi fierți la cuptor cu pastramă de pui și cașcaval