Opțiuni de imprimare:

Cartofi fierți la cuptor cu pastramă de pui și cașcaval

Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare13 minuteTimp total33 minute

O rețeta simplă, rapida și extrem de gustoasă.

 1 kg Cartofi
 2 Oua
 200 gr Cașcaval
 150 gr Pastramă de pui
 15 gr Usturoi praf
 20 gr Pătrunjel
1

Se pun cartofii la fiert in coajă, între timp tăiem pastrama felii.

2

Totodata, punem ouăle intr-un castron și le combinam cu ajutorul unui tel, peste care punem și condimente după gust. ( sare, vegeta)

3

După ce cartofii s-au fiert, ii curățăm și ii așezăm pe o tavă. Când aceștia s-au răcit puțin, facem o gaura in mijloc sau ii puteți tăia felii.

4

Ii așezăm in tavă, pe hârtie de copt și ii ungem cu oul preparat după care punem pastrama, cașcavalul, usturoiul și vegeta.

5

Se lasă la 180 de grade in cuptorul preîncălzit timp de 12-13 minute.

6

După ce s-au copt puțin la margini, ii scoatem și ii savurăm.
Pofta buna!