Opțiuni de imprimare:

Cartofi umpluți

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Cartofi umpluți cu brânză, bakon și ceapă verde.

 5 cartofi
 200 gr telemea
 2 cepe verzi
 100 gr bacon
 1 tsp sare
 1 tsp piper
1

Spălăm bine cartofii în coajă.

2

Punem cartofii în coajă, pe tava de copt acoperita cu hârtie pergament.

3

Coacem cartofii pentru aproximativ 30 de minute, încercăm cu o furculiță și vedem dacă aceștie sunt pătrunși.

4

Dacă sunt pătrunși, scoatem tava din cuptor si pe rând, decupăm câte un cartof ca să putem scoate cu o lingură, miezul cartofului.

5

Scoatem miezul cartofilor fără să atinem coaja și îl punem într-un bol.

6

Peste adăugăm brânza, baconul, ceapa verde mărunțită, sarea și piperul.

7

Amestecăm până obținem un conținut omogen.

8

Umplem cartofii și îi băgăm din nou în cuptor pentru aproximativ 10 minute la foc mediu.