Opțiuni de imprimare:

Cașcaval pane cu cartofi prăjiți și salată

Randamente4 porțiiTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total30 minute

Cașcaval pane, cartofi prăjiți și salată fresh, gustul copilăriei...

 1 roată de cașcaval
 4 cartofi albi
 200 gr pesmet
 200 gr făină
 3 ouă
 1 tsp sare
 1 tsp piper
 1 salată verde
 2 rodichii feliate
 15 măsline
 2 porumb
1

Feliăm rotița de cașcaval. Felii de 1 cm grosime.

2

Batem cele 3 ouă și adăugăm sare și piper.

3

În alte doua boluri, punem făina iar separat pesmetul.

4

Începem prin a lua felia de cașcaval, o acoperim bine cu faină, o ungem cu ou, apoi pesmet, ou, pesmet.

5

Procedăm la fel și cu celelalte felii de cașcaval.

6

Făină - ou- pesmet -ou- pesmet

7

În paralel prăjim cartofii.

8

După ce am terminat de îmbracat cașcavalul în pesmet, îl ținem pentru o oră în congelator. Acest lucru ajută ca atunci când rumenim cașcavalul, acesta nu iși va modifica forma.

9

Dupa o oră, prăjim cașcavalul în același ulei încins în care am prăjit cartofii.

10

Pregătim salata, montăm cele 3 piese pe platoul de servire.

Informații nutriționale

Porții 4