Chec cu aroma de migdale si afine cu glazura de ciocolata alba

Autorpetitecuisine
DificultateÎncepător

Un chec foarte aromat si gustos, plin de savoare!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 4 tbsp ulei de cocos
 4 oua
 100 gr zahar brun
 200 ml lapte migdale
 3 tbsp pulpa de migdale (cea care ramane de la laptele de migdale facut in casa)
 esenta de vanilie si de migdale
 250 gr faina
 150 gr afine
 10 gr praf de copt
Glazura
 1 ciocolata alba
 1 tbsp ulei de cocos

Mod de preparare:

1

Batem ouale cu un tel si adaugam uleiul de cocos topit si laptele. Amestecam bine ingredientele umede.

2

Adaugam pe rand pulpa de migdale, zaharul si esentele.

3

Dupa ce am omogenizat bine compozitia , adaugam faina si praful de copt. La final adaugam si afinele.

4

Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt turnam compozitia si o coacem la cuptorul preincalzit la 190 de grade pentru aproximativ 40 minute.

5

Cand checul este aproape gata ne ocupam si de glazura. Topim ciocolata impreuna cu uleiul de cocos pe baie de abur. Cand checul e gata il glazuram.

Ingrediente

 4 tbsp ulei de cocos
 4 oua
 100 gr zahar brun
 200 ml lapte migdale
 3 tbsp pulpa de migdale (cea care ramane de la laptele de migdale facut in casa)
 esenta de vanilie si de migdale
 250 gr faina
 150 gr afine
 10 gr praf de copt
Glazura
 1 ciocolata alba
 1 tbsp ulei de cocos

Indicații

1

Batem ouale cu un tel si adaugam uleiul de cocos topit si laptele. Amestecam bine ingredientele umede.

2

Adaugam pe rand pulpa de migdale, zaharul si esentele.

3

Dupa ce am omogenizat bine compozitia , adaugam faina si praful de copt. La final adaugam si afinele.

4

Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt turnam compozitia si o coacem la cuptorul preincalzit la 190 de grade pentru aproximativ 40 minute.

5

Cand checul este aproape gata ne ocupam si de glazura. Topim ciocolata impreuna cu uleiul de cocos pe baie de abur. Cand checul e gata il glazuram.

Chec cu aroma de migdale si afine cu glazura de ciocolata alba