Opțiuni de imprimare:

Cheesecake clasic

Randamente8 porțiiTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 10 minute

Denumirea nu e deloc intamplatoare, caci prepararea cheesecakeului astuia chiar dureaza 9 minute. Nu separi oua, nu bati albusuri, ci mixezi toate ingredientele si obtii cel mai rapid cheesecake pe care il poti pregati in casa!

 1 kg branza de vaci
 5 oua
 200 gr zahar
 2 plicuri pudding de vanilie
 1 lamaie
1

Pune toate ingredientele pentru cheesecake intr-un castron si mixeaza-le bine, pana obtii un aluat omogen, dens, dar care curge.

2

Toarna aluatul de cheesecake intr-o forma cu pereti detasabili unsa cu putin unt si tapetata cu zahar. Da tava la cuptor pentru ~1 ora, pana cand prajitura devine aurie.

3

Dupa ce a copt si l-ai lasat la rece, desprinde cheesecakeul de margini usor, cu un cutit, apoi scoate peretii laterali ai tavii.

4

Bate frisca cu zaharul si zaharul vanilat, iar daca e cazul adauga si un intaritor de frisca. Intinde frisca pe toata partea superioara a cheesecakeului, apoi pune cateva linguri de dulceata acrisoara in centru.

Informații nutriționale

Porții 8