Opțiuni de imprimare:

Cheesecake cu cocos si ananas

Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare4 oreTimp total4 ore 15 minute

Ce ziceți de un cheesecake cu cocos și ananas, un desert fresh și simplu de făcut? Eu una zic că e musai de încercat, e super gustos și sigur e un desert pe placul tuturor, in special a iubitorilor de cocos .

Crusta :
 300 gr biscuiti digetsivi
 50 gr fulgi de cocos
 150 gr unt topit
Crema :
 600 gr crema de branza
 1 conserva lapte de cocos
 1 conserva compot de ananas
 20 gr gelatina
 50 ml lapte
 50 gr zahar pudra
Decor :
 fructe proaspete
 ciocolata
Blat de biscuiti :
1

Am mărunțit biscuiții și i-am amestecat cu fulgii de cocos și untul topit.

2

I-am așezat într-o tavă și am dat tava la frigider cât m-am ocupat de cremă.

Crema :
3

Am amestecat crema de brânză cu partea solida a conservei de lapte de cocos și zahărul.

4

Peste am adăugat gelatina hidratata in lapte, am adăugat și ananasul tăiat cubulețe și am amestecat până când ananasul s-a încorporat în cremă.

5

Am adăugat crema peste blatul de biscuiți și am lăsat la frigider peste noapte.

Decor :
6

Am decorat cu fructe proaspete si bomboane de ciocolata insa puteti opta pentru orice decor doriti.