Un desert delicios si pe cat de bun, pe atat de usor de facut!
Se amesteca foarte bine compozitia blatului si se tapeteaza cu ea tava - eu am folosit tava cu diametrul de 24cm. Se poate baga la frigider pana e gata pregatirea compozitiei.
Intr-un vas, punem branza foarte bine scursa de zer, adaugam zaharul, faina, vanilia, coaja de lamaie si amestecam foarte bine.
Se adauga apoi cele 5 oua si galbenusurile si se amesteca. La sfarsit, trebuie sa arate ca o smantana. Turnam compozitia peste blatul de biscuiti.
Se preincalzeste cuptorul la 150 grade C timp de 10min.
Coacem cheesecake-ul la 150 grade C timp de 50-60 minute (daca nu avem termometru, focul trebuie sa fie mediu spre mic).
Cand e gata, vom observa ca se desprinde foarte usor de marginea tavei si in mijloc va "tremura" putin.
Se lasa la racit.
0 porții