Opțiuni de imprimare:

Cheesy pork One Pot brunch

Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total30 minute

Un brunch perfect.

 800 gr ceafă de porc tocată
 150 gr brânză Gouda
 6 ouă
 4 roșii
 6 chifle
 sare, piper, boia dulce afumată, ceapă eșalotă fulgi
 1 tbsp ulei de floarea soarelui
 sos Worcester
1

Ceafa de porc tocată se pune într-un bol și se adaugă sare, piper, boia dulce afumată și ceapă eșalotă fulgi după gust, după care se amestecă pentru omogenizare.

2

Uleiul se pune la încins într-o tigaie de 24 de centimetri (sau mai mare) la foc mic. Amestecul se împarte în două porții egale. Se pune una dintre porții în tigaie și se întinde uniform.

3

Se adaugă feliile de Gouda (am pus 6 felii - 5 întregi și 1 bucățele, pentru a umple golurile). Se ia cealaltă porție de amestec și se întinde peste Gouda.

4

Se adaugă ouăle (pot fi puse ori pe margine, ori pe toată suprafața). Se acoperă cu un capac și se lasă să se gătească la foc mic (la un ochi mare/mediu) timp de 25 minute.

5

La final, se toarnă sos Worcester, după gust. Se servește alături de roșii feliate și chifle.