Opțiuni de imprimare:

Chifteluțe cu cartofi și spanac (baby friendly)

Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total50 minute

Sunt delicioase calde alături de un sos cu iaurt sau smântână cu usturoi 😋

 2 Cartofi
 8 cubulețe de spanac congelat
 1 Ou
 2 fire de ceapă verde
 O bucățică de mozzarella sau brânză proaspătă de casă (opțional)
 2 Pesmet
 Câteva fire de marar
 2 căței de usturoi
1

Spălăm cartofii îi punem la fiert (cu tot cu coajă). După ce s-au fiert, îi lasam la răcit, îi curățăm de coaja și îi zdrobim cu o furculiță.

2

Tocam ceapa, spanacul (decongelat) și dam prin razătoare usturoiul și mozzarella.
Într-un bol omogenizam toate ingredientele, formam chifteluțe și le așezăm pe o tavă tapetata cu hârtie de copt.

3

Dăm tava în cuptorul preincalzit 180 de grade pentru 15 - 20 de minute.

Sunt foarte gustoase calde alături de un sos cu smântână și usturoi.

* Daca aveți prichindei alergici puteți omite oul, am facut probă și nu se sfarmă. Daca vreți un plus de proteină puteți adăuga o linguriță de fulgi de drojdie inactivă 😊

Poftă bună 🤗

Informații nutriționale

Porții 1