Opțiuni de imprimare:

Rulouri cu scorțișoară

Randamente13 porțiiTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 20 minute

Moi și aromate, ți se topesc in gură!

Aluat :
 1 ou
 200 ml lapte
 30 gr drojdie proaspăta
 ½ tsp sare
 100 gr unt
 450 gr faina
 90 gr zahăr
Umplutură :
 120 gr zahăr brun
 2 scortisoara
 100 gr unt
 1 ou pentru uns
Frosting :
 60 gr unt
 50 gr crema de brânza
 70 gr zahăr pudra
 1 tsp esența de vanilie
Aluat :
1

Se amesteca drojdia cu laptele călduț. Se adauga apoi celelalte ingredientele și se frământa pana obținem un aluat elastic și lucios.

2

Se întinde aluatul in forma de dreptunghi și se adauga pe toată suprafața untul moale, zaharul brun și scortisoara. Se rulează ca pe placinta și se taie in 13 bucăți.

3

Bucatile se pun in tava cu hârtie de copt, cu umplutura in sus, și se lasă la dospit 60-90 minute. Se ung cu ou, adauga la cuptorul încins la 200˚C pentru 8-10 minute, pana sunt rumenite.

Frosting :
4

Se amesteca toate ingredientele, zaharul adăugându-se treptat și se mixează pana obținem o crema. Se adauga peste rulourile calde.

Informații nutriționale

Porții 13