Opțiuni de imprimare:

Ciorbă de fasole verde

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

Rețetă simplă și rapidă pentru ciorbă de fasole verde , numai bună pentru o masă gustoasă și sănătoasă.

 2 morcovi
 1 ardei
 1 ceapă
 600 gr fasole păstăi
 1 cutie de roșii cuburi
 2 căței de usturoi
 3 tbsp ulei
 sare
 piper
1

Curăță morcovii de coajă și dă-i pe răzătoarea mare, apoi toacă cubulețe ardeiul și ceapa.

2

Mai departe călește ceapa în cele 3 linguri de ulei.

3

După ce ai călit ceapa adaugă restul legumelor tocate cubulețe și călește-le împreună pentru câteva minute.

4

Adaugă apă cât să acopere bine legumele și fierbe câteva clocote, atât cât legumele să se gătească pe jumătate.

5

Spală tecile de fasole din borcan, scurge-le bine de apă și adaugă-le peste legumele pe jumătate fierte.

6

Adaugă roșiile cuburi și completează cu apă apoi fierbe până când toate legumele vor fi gătite.

7

Spre finalul fierberii potrivește de sare, piper și adaugă cățeii de usturoi trecuți prin presă.

La final adaugă mărarul tocat mărunt!