Opțiuni de imprimare:

Ciorba perisoare

Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total55 minute

Ciorba de perisoare adaptata pt cei mici.

 500 gr Carne tocata porc vita
 50 gr Quinoa
 30 gr Amaranth (optional)
 1 Ou
 1 tsp Condiment Adio Sare
 1 tsp Boia dulce
 1 Ceapa
 2 Morcovi
 ¼ Telina
 1 Ardei rosu
 2 l Apa
 400 ml Bulion
 250 gr Smantana 30% grasime
 Verdeturi: leustean, patrunjel, marar
1

Am realizat aceasta ciroba in multicookerul One Pot.
Am inabusit in ulei cu apa pe Brown timp de 5 min 1 morcov ras, ceapa tocata, ardeiul tocat.

2

Pana s-au inabusit, eu am amestecat toate ingredientele pt perisoare: carnea, quinoa, amaranthul, oul, condimentele.

3

Dupa 5 minute de gatit am adaugat in vas 1 litru apa si bulionul iar ulterior perisoarele.

4

Am inchis capacul si am dat drumul 15 min pe gatire sub presiune.

5

Dupa cele 15 minute, am eliberat aburul si am mai adaugat 1 l apa si verdețurile.
Am mai pus 10 min pe Soup.

6

Cand a fost gata, am combinat cu smantana.

7

In farfurie am adaugat otet sau lamaie pt acrirea cirobei, după gustul fiecăruia.