Opțiuni de imprimare:

Ciulama de pui cu ciuperci

Randamente4 porțiiTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total1 oră

Un preparat deosebit din copilăria noastră cu aspect, culoare, gust și miros deosebit!

 500 gr piept de pui
 300 gr ciuperci
 2 cepe
 23 catei de usturoi
 1 mg supa de pui
 1 mg smantana
 marar
 sare, piper
1

Pieptul de pui se taie cubulețe, la fel și ciupercile.

2

Ceapa si usturoiul se toaca mărunt și se pun la călit în ulei încins, punem pieptul de pui și amestecam ușor. Când își schimba pieptul de pui culoarea adăugăm ciupercile și o cescuta de supa de pui sau apa.

3

Condimentam cu sare și piper și lasam sa fiarbă la foc mic cu capacul pus, aproximativ 15 minute pana se fierb carnea și ciupercile.

4

Smantana o amestecam cu faina si o turnam în tigaie,amestecam bine, mai lasam sa fiarbă cam 5 minute pana se îngroașă sosul și gata. Se poate servi cu mămăligă.

Informații nutriționale

Mărime porție 150

Porții 0


Cantitate per porție
Calorii 134
Valoare zilnică % *
Total grăsimi 5.6g9%
Sodiu 23mg1%
Proteină 7.8g16%

* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică în funcție de necesarul de calorii.