Desert de duminica seara
Se amesteca toate ingredientele foarte bine , putem strecura compoziția sa nu avem cocoloașe si coacem clătitele.
Brânza se amesteca cu smântâna si cele 2 gălbenușuri , stafide si coaja de portocale . Separat albușurile se bat bine cu zaharul si vanilia .
Se adaugă in crema de brânza.
Clătitele se umplu cu crema de brânza se ruleaza si se pun intr-o tava tapetata cu unt. Se dau la cuptor pana se rumenesc . Peste clatite se pot pune câteva cuburi de unt.
Albușurile si zaharul se bat pe baie de abur pana se topește zaharul . Se ia de pe foc si se mixează pana se răcește vasul. Adăugăm si cele 2 lingurițe de zeama de lămâie .
Clătitele scoase din cuptor se acoperă cu bezea si se coace cu torță de gaz sau se pun din nou in cuptor pana se coace frumos bezeaua.
0 porții