O reteta de comfort food - curry cremos cu naut si lapte de cocos colorat de cateva rosii si frunze de spanac. Se serveste alaturi de o portie light de quinoa.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Se caleste ceapa intr-o lingura de ulei de cocos topit in tigaie.
Peste ceapa calita, se adauga usturoiul pisat si rosiile cherry. Se gatesc cu capac pana devin moi.
Cand rosiile sunt moi, se adauga condimentele, ghimbirul si lingura de bulion. Se amestesca si se adauga si cele 2 conserve de naut scurse de lichid.
Peste tot continutul se toarna laptele de cocos si se lasa sa dea in clocot cu capac.
Dupa ce mancarea clocoteste, se da capacul la o parte si se lasa sa scada pana devine cremoasa.
In ultimele 3 minute se adauga si spanacul, se amesteca si e gata de servit alaturi de quinoa fiarta conform instructiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente
Direcții
Se caleste ceapa intr-o lingura de ulei de cocos topit in tigaie.
Peste ceapa calita, se adauga usturoiul pisat si rosiile cherry. Se gatesc cu capac pana devin moi.
Cand rosiile sunt moi, se adauga condimentele, ghimbirul si lingura de bulion. Se amestesca si se adauga si cele 2 conserve de naut scurse de lichid.
Peste tot continutul se toarna laptele de cocos si se lasa sa dea in clocot cu capac.
Dupa ce mancarea clocoteste, se da capacul la o parte si se lasa sa scada pana devine cremoasa.
In ultimele 3 minute se adauga si spanacul, se amesteca si e gata de servit alaturi de quinoa fiarta conform instructiunilor de pe ambalaj.