Opțiuni de imprimare:

Coji pentru choux a la creme

Randamente2 porțiiTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Pe baza acestei retete iau nastere cele mai fragede, pufoase si usoare coji pentru choux a la creme.

Acestea poti fi umplute atat cu crema clasica de vanilie, dar si cu alt tip de creme, dupa preferinte.

 200 ml apa
 100 gr unt
 120 gr faina
 4 oua
1

Intr-o cratita se pune apa impreuna cu untul si se pun pe foc.

Dupa ce untul s-a topit si compozitia incepe sa fiarba, se adauga faina, amestecand in continuu, avand grija sa nu se arda.

Luati compozitia de pe foc si lasati-o sa se raceasca timp de 2 minute.

2

Incorporati ouale in compozitie, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare.

Puneti aluatul rezultat intr-o punga/ pos si, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, formati choux-urile.

3

Puneti tava la cuptor pentru 30 de minute, la 200 C.

Dupa ce trec cele 30 de minute, scoateti tava din cuptor si, dupa ce choux-urile se racesc, puteti sa le umpleti cu crema preferata.

Informații nutriționale

Porții 0