Opțiuni de imprimare:

Cookies cu nuca

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total20 minute

O reteta de biscuiți fragezi care se păstrează mai multe zile!

 250 gr Unt la temperatura camerei
 290 gr Faina
 290 gr Zahar
 ½ tsp Sare
 1 Plic zahar vanilat
 2 Oua
 200 gr Nuca
 ½ tsp Bicarbonat de sodiu
1

Nuca se macină în blender și se coace ușor într-o tigaie antiaderenta fără ulei.

2

Într-un bol adăugăm untul la temperatura camerei (preferabil unt de 82%, dar ies buni și cu unt mai slab), zaharul, zaharul vanilat și sarea și mixam pana devine spumos.

3

Adăugăm apoi pe rand cele 2 oua și mixam bine.

4

Separat cernem faina împreună cu bicarbonatul și o adăugăm treptat în amestecul de unt. Adăugăm la final nucile.

5

Pe o hârtie de copt așezăm câte o biluta de aluat turtit și dam tava la copt 8-10 minute, la 180 de grade C.

6

Chiar dacă sunt moi, biscuiții sunt considerați copți atunci când marginile au devenit aurii. Se scot pe un grătar de bucătărie și se lasă la răcit. Pofta buna!