Opțiuni de imprimare:

Cookies vegani

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total50 minute

Biscuiţi vegani, fără zahăr fără gluten

 270 gr fasole albă fiartă
 100 gr miere de albine
 60 gr cremă de cocos
 80 gr făină de migdale dulci
 3 amidon de porumb
 1 tbsp seminţe de chia
 1 tsp praf de copt
 90 gr ciocolată fără zahăr
 60 gr unt de arahide
1

Într-un castron punem o lingură de seminţe de chia şi 2 linguri de apă şi lăsăm să se lege pentru aproximativ 10 minute.

2

.În vasul de la robot punem fasolea, mierea, crema de cocos, făina de migdale, amidonul de porumb, praful de copt şi seminţele de chia (sau oul vegan). Mixăm bine până se formează o compoziţie omogenă.

3

Topim ciocolata fără zahăr la "bain marie", apoi amestecăm într-un vas ciocolata topită şi untul de arahide.

4

Acoperim tava de la cuptor cu foaie de copt şi începem să formăm biscuiţii. Luăm o lingură şi punem pe foaia de copt aproximativ 1/2 lingură de compoziţie. Vom păstra o parte din compoziţie pentru că avem nevoie să punem compoziţie şi deasupra umpluturii.

5

După ce am aşezat pe foaia de copt compoziţia pentru biscuiţi, cu ajutorul unei linguri aplatizăm fiecare biscuite.

6

În continuare, peste fiecare biscuite vom pune câte o linguriţă din compoziţia de ciocolată cu unt de arahide.

7

După ce am pus umplutura, vom pune deasupra fiecărui biscuite câte un sfert de lingură de compoziţie şi vom acoperi umplutura.

8

După ce am format biscuiţii, dăm tava la cuptor şi coacem pentru aproximativ 50 de minute la 180 de grade.
Aceşti biscuiţi sunt foarte moi şi gustoşi