Opțiuni de imprimare:

Cornulete cu Nutella

Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total50 minute

Cornulete fragede, de post cu pasta de alune. Eu am folosit Nutella facuta de casa vegana, insa puteti folosi si cumparata.

O reteta clasica in care am adaugat nuntella

 o cană jumatate de bors
 ¾ ceașcă ulei
 15 gr drojdie uscata
 un praf de sare
 800 gr faina
 nutella
1

Amestecam intai ingredientele lichide si apoi le adaugam pe cele uscate. Faina o adaugam treptat pana obtinem un aluat elastic care sa nu se lipeasca de maini. Folosim aproximativ 800-900 g faina.

2

Lasam aluatul la dospit 30 minute dupa care formam cornuletele. Intindem o foaie si o decupam cu ajutorul unei farfurii pentru a fi perfect rotunda dupa care o impartim in triunghiuri.

3

Le ungem cu nutella si le rulam pentru a forma cornuletele.

4

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem cornuletele si le coacem la cuptorul preincalzit la 190-200 grade pentru aproximativ 15 minute sau pana se rumenesc frumos.

5

La final le putem pudra cu zahar vanilat. Pofta buna!