Opțiuni de imprimare:

Cous cous cu fasole rosie si butternut squash

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Aceasta este o reteta rapida, plina de nutrienti, cu texturi foarte interesante, care va salva pranzul sau cina.

 100 gr Couscous
 500 gr Butternut squash
 ½ Conserva fasole rosie
 Sare, piper, oregano
1

Se fierbe couscous-ul conform instructiunilor de pe ambalaj.

2

Intre timp, butternut squash-ul se taie cubulete si se pune in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20 minute sau pana cand intra usor furculita. Daca vreti mai bine copt, mai moale, il puteti lasa mai mult.

3

Dupa ce s-a copt butternut squash-ul, se amesteca cu fasolea rosie, si se adauga peste couscous-ul scurs bine.

4

Se condimenteaza cu sare, piper si oregano dupa gust. Optional, se poate adauga branza sarata, busuioc proaspat sau nuci/seminte.