Opțiuni de imprimare:

Crema de fasole alba cu chipsuri de morcov

Randamente2 porțiiTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

O reteta simpla, pentru toti iubitorii de sosuri

 4 salote (hașme sau cepe mici)
 2 conserve de fasole alba
 supa de pui
 1 morcov mediu
 4 catei de usturoi
 ierburi, sare, piper
 ulei de masline
1

Intr-o tigaie incalzita la foc mediu, inabusiti 4 salote feliate pentru 5 minute, pana cand sunt moi si translucide, lasand apoi sa se raceasca putin. Adaugati 2 conserve de fasole alba si supa de pui sau apa pana le acoperiti. Adaugati niste ierburi dupa gust, sare si piper si gatiti pentru inca 5 minute la foc scazut.

2

Inchideti aragazul si adaugati 4 catei de usturoi zdrobiti, apoi amestecati in blender pana obtineti o pasta fina. Adaugati putin ulei de masline.

3

Pentru chipsurile de morcov, asigurati-va ca ii feliati foarte foarte subtire. E un moment bun pentru a folosi cutitul Santoku, deoarece este perfect pentru o precizie suplimentara. Turnati puțin ulei de masline si condimente si coaceti timp de 15 minute intr-un cuptor preincalzit la 200 de grade.

4

Ornati crema cu chipsurile de morcov si serviti.

Informații nutriționale

Porții 0