Opțiuni de imprimare:

Creveti cu usturoi si vin alb

Randamente4 porțiiTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total20 minute

O reteta de tapas spaniol, gata in 15 minute cu arome mediteraniene

 250 gr creveti
 1 tsp paprika afumata
 2 ulei de masline
 4 catei usturoi
 100 ml vin alb
 patrunjel proaspat
1

Condimentam crevetii cu paprika si sare si amestecam.

2

Calim usturoiul feliat in ulei de masline la foc mediu, cu grija sa nu se arda. E important sa se infuzeze uleiul cu aroma de usturoi, dar nu vrem aroma amara de usturoi ars.

3

Adaugam crevetii si dam focul spre maxim. Gatim crevetii cam 2 minute, amestecand.

4

Cand prind culoare crevetii adaugam vinul si amestecam pana cand crevetii sunt gatiti.

5

Asteptam sa scada putin sosul, pana devine putin mai consistent.

6

Oprim focul si presaram patrunjel proaspat.

7

Servim cu paine prajita cu ulei de masline.

Informații nutriționale

Porții 0