Opțiuni de imprimare:

Dovlecel umplut cu legume si cascaval

Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total30 minute

Un deliciu culinar bun la orice ora din zi...sau din noapte.

 2 dovlecei
 1 ceapa
 5 rosii
 1 legatura patrunjel
 200 gr cascaval
 150 gr telemea vaca
 1 ou
 20 gr unt
 sare
 piper
1

Taiem dovleceii in doua si indepartam mijlocul.

2

Ceapa si rosiile se taie cubulete iar patrunjelul se toaca marunt.

3

Se razaleste cascavalul si telemeaua de vaca .

4

Dupa ce ceapa va fi calita, se adauga rosiile si lasam sa fiarba aprox 5 minute intre timp ce condimentam cu sare si piper.

5

Se adauga amestecul de ou batut, telemeaua si jumatate din cascavalul razalit.

6

Cu amestecul obtinut, se vor umple dovleceii, pe care ii vom pune intr-o tava unsa cu unt.

7

Jumatatea ramasa de cascaval razalit o vom presara deasupra, inainte de a-i pune la cuptor pentru 30 de minute.