Opțiuni de imprimare:

Drob de pui

Randamente1 porțieTimp de pregătire1 orăTimp de preparare35 minuteTimp total1 oră 35 minute

Drob de pui la îndemâna oricui

 1 kg Ficat de pui
 500 gr Pipote de pui
 700 gr Pulpă de pui
 10 Ouă
 3 legături Ceapă verde
 2 legături Usturoi verde
 1 legătură Mărar
 1 legătură Pătrunjel
 Sare
 Piper
1

Punem la fiert organele în apă rece pentru cca 30 de minute. Între timp spumăm. La fel procedăm și cu pulpa de pui pe care o fierbem separat. După ce s-au fiert, le lăsăm la răcit. Separat se fierb 4 ouă, pentru a le pune în interiorul drobului.

2

Tocăm verdeața.

3

Cu ajutorul unui robot de bucătărie am tocat mărunt ficatul, pipotele și pulpa, peste care am adăugat verdeața, cele 5 ouă crude, sare și piper după gust.

4

Am încorporat bine toate ingredientele până am omogenizat toată compoziția.

5

Am așezat compoziția în 2 tăvi, cu ouăle fierte în mijlocul compoziției, peste care am adăugat un ou bătut.

6

Dăm drobul la cuptor pentru 35/40 de minute la 175°C.

7

Scoatem drobul din cuptor și îl lăsăm la răcit, după care îl scoatem din tăvi.

8

Poftă bună!